Moderna kulturella fenomen

Känner du som oss att vi vill gärna veta mer om olika filmer, TV-serier, romaner och annat som idag kan anses som ett kulturellt fenomen. Då har du kommit helt rätt, här försöker vi ge klarhet i olika fenomen inom den kulturella sektorn.

Film och serier

För bara ett par år sedan så fanns det mindre film och serier att tillgå än vad det gör idag. Netflix och andra streamingtjänster skapar egna serier som gör att vi får ett överflöd mot för vad det varit tidigare av olika typer av filmer och serier. Om det är bra eller dåligt kommer vi inte att gå in på utan mer om det som finns och som vi väljer att fokusera på. Utbudet är enormt och många väljer idag att enbart titta på film och serier genom olika streamingtjänster.

Musik och böcker

Det digitala genombrottet har gjort att vi får tillgång till så mycket mer än vad vi fått tidigare. Både då det kommer till att beställa böcker men också lyssna på musik. Hur kommer framtiden att se ut och vad kommer vi att kunna göra på nätet inom en snar framtid. Det är en spännande tid som vi lever i och vi ska försöka ge dig en klar bild över olika fenomen online inom kultur av olika slag.

Spel och nöjen

Spel är något som verkligen tagit fart och det finns mycket på den digitala plattformen som Internet är. Vi kan välja att spela på online casinon eller andra former av spel som intresserar oss. Du kommer att kunna läsa artiklar av skiftande karaktärer på denna sajt. Vi hoppas att du kommer hitta något som kan intressera dig.Välkommen till oss!