12
Aug
Off

För dig som spelar eller vill lära dig spela trummor

Kanske har du funderat länge på att börja spela trummor, men aldrig vågat. Oavsett om du är nybörjare eller veteran kan det vara bra att se till att ha rätt prylar för att utöva sitt spelande på bästa möjliga sätt.

Behöver du exempelvis nya trumpinnar eller en bekvämare pall att sitta på när du spelar kan du handla online. Genom att köpa specifika tillbehör på nätet kan du spara både pengar och tid. Dessutom är tid pengar så du sparar pengar ändå.

Att tänka på

Material, storlek och form är några viktiga beståndsdelar som du behöver fundera kring innan du köper trumpinnar. När du ska spela många timmar och bryr dig om kvalitet mer än kvantitet kan träpinnar i ett bra träslag vara värt att investera i. I vilket fall som helst ska de kännas bra i handen när du spelar. När du ska välja trummor kan det vara bra att välja ett set som är anpassat för dig som är nybörjare. Det finns olika typer av trumset och vilket du väljer beror på vilken musikstil du gillar. Jazz, fusion och rock är bara några exempel som behöver olika trummor för att låta som bäst.