27
Sep
Off

Möblera en skön spel och musikhörna

Om man är några i familjen så behöver man olika platser i hemmet där man kan hänga och göra det man önskar. Köket har sin matplats där vi äter vår frukost plus våra luncher och middagar. Köket kan också vara en plats där man hänger med kompisar med mera.

För spel och musik så behöver man kansek en avskild plats så man inte stör de resterande i familjen. Det kan är några som arbetar hemifårn eller någ som gör sina läxor. Då kan det vara najs med en egen plats där spel och annat kan utföras utan att man stör någon. Se till att det är behagligt i rummet både när det kommer till belysning men också de möbler som ställs in.

Om man spelar spel själv i rummet så kan en bra kontorsstol anpassad för spel vara bra. Är man fler som hänger i rummet så är det naturligtvis bättre med en skön soffa som fler får plats i. Där kan man även hänga om man vill spela musik eller bara vara en stund efter plugget. Kanske kan det vara ett rum i källaren som inte används idag till något speciellt. Fundera på var det kan passa bäst att skapa detta roliga rum.