10
Dec
Off

Handla kontorsmaterial till företaget

Du som driver ett eget företag vet hur viktigt kontorsmaterial är och hur fort det kan ta slut. Det kan bli ett abrupt stopp i produktiviteten när det inte finns tillräckligt med post-it lappar till exempel. Det är en stor fördel att handla kontorsmaterial online istället för i en fysisk affär. Det går snabbare, det finns så du kan få det fraktat till ditt kontor och du behöver inte ens åka ifrån jobbet för att beställa några lådor papper.

Online finns allt du och ditt kontor kan behöva. Till exempel kan du beställa pennor, papper, pärmar, skrivare, skrivbord, formulär och kalendrar. Klicka här för att läsa mer om att beställa kontorsmaterial online.

Ansvarstagande

När du äger ett företag har du ett visst ansvar i att se till att ditt företag sköts på ett lagligt och miljövänligt sätt. Det gäller även när du beställer kontorsmaterial. Det finns olika certifieringar för miljövänliga produkter. Det är bra att köpa så mycket material som möjligt som är gjort av återvunna material. De produkterna är oftast väldigt snälla mot vår planet. Ännu bättre är material du kan återanvända flera gånger. Ett exempel är skrivblock och kalendrar där du bara byter ut pappren i den när den är full, men behåller spiralen och omslaget.